Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Spoedgeval

Spoed

Spoed

Levensbedreigend

Voor levensbedreigende situaties kunt u onderstaande praktijknummers bellen en meteen voor optie 1 kiezen. Of bel direct met 112.

Spoed

Voor spoed kunt u ons tijdens praktijkuren (van 08:00 tot 17:00 uur) bereiken door onderstaande praktijknummer te bellen en daarna voor optie "1" te kiezen. U krijgt dan binnen 10 seconden een praktijkmedewerker aan de lijn.

  • Huisartsenpraktijk Lisanne Maartens: 040 243 89 20 (toets 1)
  • Huisartsenpraktijk Irene Muskens: 040  243 23 16 (toets 1)

Bij spoedeisende klachten of verwondingen kunt u altijd meteen terecht. Als u van tevoren even belt, kan de huisarts rekening houden met uw komst.

In de avond- , nacht- en weekenduren belt u de Spoedpost via 088 876 51 51.

  • houdt uw verzekeringsgegevens en Burger Service Nummer (BSN) bij de hand;
  • de spoedpost is een initiatief van de ziekenhuizen, de Centrale Huisartsenposten Zuid-Oost Brabant en de Dienstenapotheek;
  • als er met u een consult op de huisartsenpost is afgesproken, dan kunt u zich op het afgesproken tijdstip melden aan de balie van de Spoedpost.

Spoedpost Catharina ziekenhuis
Catharina Ziekenhuis
Michelangelolaan 2
5623 EJ Eindhoven
Route plannen

Spoedpost St. Anna
St. Anna Ziekenhuis
Bogardeind 2
5664 EH Geldrop
Route plannen

Spoedpost Elkerliek
Elkerliek Ziekenhuis
Wesselmanlaan 25
5707 HA Helmond
Route plannen

Op de spoedpost werken alle huisartsen in de regio Eindhoven samen.

EHBO
Niet elk ongeluk is een groot ongeluk. De meeste kleine ongelukjes gebeuren gewoon thuis, op het werk of op het sportveld. Een verstuikte enkel, een snee in een vinger of iemand die zich verslikt, het is zo gebeurd. Iedereen kan helpen, als hij maar weet wat hij moet doen. Ruim 300.000 mensen in Nederland hebben al een EHBO-diploma. Ze hebben een cursus gevolgd en een examen gedaan. Zij weten nu hoe ze kunnen voorkomen dat een situatie erger wordt, terwijl de huisarts onderweg is.

Ook voor u kan zo'n EHBO-diploma zeer nuttig zijn. Informeer er eens naar bij uw huisarts of kijk op www.ehbo.nl.